Lokal för fest eller kalas

Hyra Festlokal i Sölvesborg för Kalas och Festligheter – Välkommen till Vår Charmiga Bygdegård!

Planerar du ett oförglömligt kalas eller en glädjefylld fest i Sölvesborg/Listerlandet? Då är vår bygdegård den perfekta platsen för dig!
Med en perfekt kombination av rymlighet, bekvämlighet och charm, erbjuder vår lokal en idealisk miljö för alla typer av festligheter.

En Festlokal Med Allt Du Behöver

  • Rymlig och Flexibel: Vår festlokal rymmer upp till 150 gäster, vilket gör den idealisk för både stora och små tillställningar.
  • Fullt Utrustat Kök: Med två spisar, tre ugnar, mikrovågsugn, dubbelkaffebryggare, frys och två kylskåp, har du allt som behövs för att förbereda och servera mat och dryck.
  • Barnvänliga Faciliteter: Vi erbjuder skötbord och barnstolar, vilket gör lokalen perfekt för familjefester och barnkalas.
  • Modern Teknisk Utrustning: Tillgång till projektor, projektorduk och högtalarsystem (kan hyras separat) för att förhöja din fest med musik eller underhållningsprogram.
  • Scen för Live-Underhållning: Vår lokal är även utrustad med en scen, vilket gör den perfekt för att arrangera live-artister, komiker, talare eller andra framträdanden. Denna funktion lägger till en extra dimension av underhållning för ditt kalas eller din fest, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse för dina gäster.

Boka Din Festlokal Idag!

Vill du veta mer eller boka vår bygdegård för ditt nästa kalas? Kontakta Ingamaj Andersson för upplysningar och bokning.

Vi ser fram emot att göra ditt nästa kalas i Sölvesborg till en fantastisk upplevelse!

Bygdegården dukat för kalas
« av 3 »